VLEES ETEN VEROORZAAKT VEEL DIERENLEED

vlees oorzaak veel dierenleed vlees en dierenleed dierenleed door vlees vlees eten is dierenleed vlees is dierenleed

Wanneer u een varken (1 van de meest intelligente dieren) 6 maanden tussen wat ijzeren buizen zou zetten waardoor het zich niet eens kan omdraaien, wanneer u zes kippen in een klein draadgazen kooitje zou persen, wanneer u een gans in een al even klein kooitje zou proppen en hem een paar maal per dag een grote hoeveelheid voer door een buis in zijn maag zou persen en u zou dit alles doen binnen zicht afstand van uw omgeving, zou die gehele omgeving vol afschuw over uw gedrag praten. Toch is dit wat dagelijks op zeer grote schaal gebeurt ten behoeve van het tongetje van de vleeseters.

Leghennen, kalkoenen, konijnen, mestvarkens, parelhoenders, kwartels e.d. worden in zogenaamde batterijen opeengepakt. Mestkalveren en fokzeugen zitten in nauwe hokken of boxen, vastgebonden met kettingen zodat ze zich niet kunnen draaien. Door plaatsgebrek en overmatig mesten vervormen hun wervels,ontstaan pootgebreken, springen slagaderen, treden open voetzolen en verlammingen op. Kippensnavels worden afgebrand, braadkuikenvleugeltjes gekortwiekt, varkensstaarten afgeknipt, beertjes zonder verdoving gecastreerd. De dieren zitten vaak in het donker, krijgen krachtvoer met kopersulfaat, worden volgespoten met antibiotica en groeibevorderende middelen, waaronder hormonen. Ofwel sterven ze voortijdig door infecties of stress bij het transport, ofwel worden ze zonder verdoving afgemaakt. Haankuikens worden (vaak half) verstikt met koolzuurgas in plastic zakken, forellen en meervallen op ijs gestort, palingen in zaagsel gestopt of met zout bewerkt om de huid los te branden.

Op enkele trieste sukkels, die het allemaal niets kan schelen wat er met dieren gebeurt, na, zijn de meeste mensen "tegen" de verschrikkingen van de bio-industrie. Vaak zeggen ze dat ze best wat meer zouden willen betalen voor vlees afkomstig van dieren die een "goed" leven hebben gehad en, zoals vroeger, gewoon buiten hebben gelopen. Het is duidelijk dat mensen die dat zeggen zichzelf voor de gek houden. Niet alleen is het een raadsel waarom dan nog steeds 95% van het verkochte vlees uit de bio-industrie afkomstig is, maar bovendien zou het volstrekt onmogelijk zijn om de honderden miljoenen dieren die nu in Nederland in de bio-industrie gehouden worden allemaal vrij buiten te laten lopen. Niet alleen zou dit zeer veel ruimte vragen, maar ook zou dit een enorme vervuiling van het grondwater en een vreselijke stank over grote gebieden ten gevolge hebben. Nog afgezien van de problemen bij het vangen van vrij rond lopende dieren en het lawaai. Iemand die ECHT bezwaar heeft tegen de bio-industrie heeft slechts 1 keuze: Verminderen of stoppen met vlees eten !

Als u niet te laf bent om te zien hoe de dieren moeten lijden voor het genot van uw tongetje, kijk dan eens bij BIOINDUSTRIE.TERUG NAAR HOOFDPAGINA

HET LANDEN ABC
WAT STAAT ONS TE WACHTEN ?
Het landen abcAls u ook ge´nteresseerd bent in zaken als vlees , kanker , dood , ziekte , dierenleed , bont ,
willem alexander , mondriaan , st. bernhards honden , school , dik , atoombom foto's ,
Utah , Arizona en vele interessante links , ga dan ook eens naar:
  www.kutwereld.nl  

Het verband tussen vlees eten en onze gezondheid,
het milieu, het broeikaseffect, honger in de 3e wereld,
voedselverspilling, grondwatervervuiling en
dierenleed:

Als u meer informatie wenst over vlees:  .

Alles over varkens koeien kippen konijnen kalkoenen eenden/ganzen en vissen.

VIDEO PAGE !

BPRC - WEG ERMEE !!!

marion van h, fr÷bel deskundige

Foto's van Harreveld

overbevolking !

UW BESTE KEUZE VOOR STUCADOOR IN HAARLEM, HEEMSTEDE, HOOFDDORP en de BOLLENSTREEKUW BESTE KEUZE VOOR DAKBEDEKKING EN DAKREPARATIE IN SASSENHEIM, LISSE, HILLEGOM, LEIDEN, HAARLEM EN DE BOLLENSTREEKDE KOMENDE RAMP VAN DE OVERBEVOLKING - DE EXPLOSIEVE GROEI VAN DE WERELDBEVOLKING EN DE RAMPZALIGE GEVOLGEN DAARVAN

HUIS (WONING / KANTOOR) TE KOOP HAARLEM WILHELMINASTRAAT RIJKSMONUMENTeXTReMe Tracker