VLEES ETEN IS ONGEZOND

vlees ongezond ongezond vlees vlees is ongezond vlees eten is niet gezond ongezond door vlees


VLEES IS DE OORZAAK VAN ALLE HART EN VAATZIEKTES !!
Zie VIDEO ONGEZOND


VLEES IS DE OORZAAK VAN RESISTENTIE TEGEN ZIEKTES !!
Zie VIDEO ANTIBIOTICA IN VLEESEnkele krantenartikelen die bewijzen dat vlees een bron is van ziekte, kanker en dood:

1-Minder kanker en andere ziektes bij vegetariŽrs
VegetariŽrs hebben 40 procent minder kans op kanker dan mensen die vlees eten. Dat blijkt uit een rapport van Britse en Nieuwzeelandse onderzoekers die zesduizend vegetariŽrs en vijfduizend vleeseters en vrienden en verwanten onderzochten. VegetariŽrs blijken ook minder risico te lopen om te overlijden aan hartkwalen. Niet-vleeseters vertoonden opvallend lagere sterftecijfers dan vleeseters door de belangrijkste doodsoorzaken: hartkwalen als gevolg van vernauwing van de kransslagaders en kanker, aldus het rapport.

2- Vegetarisch = Gezond
VegetariŽrs zijn gezonder en leven langer dan hun vleesetende medemens, zo blijkt uit onderzoek van het Duitse Kankeronderzoeksinstituut (Heidelberg). Medici van dit instituut volgden gedurende 11 jaar ruim 1900 vegetariŽrs. Deze bleken zelden last te hebben van chronische klachten als Angina Pectoris en hoge bloeddruk. Bovendien stierven er in die periode half zoveel mensen als in een vergelijkbare niet-vegetarische controlegroep. Het percentage dodelijke hartinfarcten was nog lager.  Vooral mannen profiteren van vleesloze voeding: zij hebben daardoor 50% minder kans (vrouwen 25%) op tumoren of kanker. (Bild der Wissenschaft).

3- Vegetariers leven gezonder en langer
VegetariŽrs beweren al jaren dat hun vleesloos dieet een gezondere levensstijl met zich meebrengt. Maar die stelling is moeilijk te bewijzen. Het probleem is dat wanneer men een groep vegetariŽrs vergelijkt met een groep vleeseters, en de eerste groep minder vaak ziek blijkt te zijn en langer blijkt te leven, dit niet zonder meer door het verschil in eetgewoonten hoeft te komen. VegetariŽrs verschillen namelijk ook in andere opzichten van de rest van de bevolking. Een voorbeeld: vegetariŽrs roken gemiddeld minder en drinken minder alcohol. Dit maakt het moeilijk om de invloed van alleen het ontbreken van vlees in het dieet te bepalen. Aan alle twijfels lijkt nu echter een eind gekomen te zijn. Door onderzoekteams in Engeland en Nieuw-Zeeland is een vergelijkende studie verricht onder 6000 vegetariŽrs.Het ging hier om vrijwilligers die vervolgens nog eens 5000 vlees etendevrienden en kennissen rekruteerden voor de controlegroep. Hierdoorwas de levensstijl van beide groepen identiek, behalve dan dat de enegroep wŤl vlees at en de andere niet. De onderzoekers hielden ookrekening met rookgewoonten, gewicht en sociaal-economische status.Uit resultaten die onlangs in The British Medical Journal zijn gepubliceerd blijkt onomstotelijk dat vegetariŽrs 40 procent minder kanshebben op het krijgen van kanker en dat hun sterftekans ook beduidend kleiner is.


vlees 1 Vlees 2
VLEES 3

Het mag duidelijk zijn dat de anatomie genoeg zegt over waarom het ongezond is om vlees te eten. Het snel ontbindende vlees zit veel te lang in de darmen en tijdens het moeizame verteren van het vlees komen er schadelijke gifstoffen vrij. Deze giffen tasten o.a. de nieren aan. Deze organen zijn erg belangrijk voor het zuiveren van het bloed en kunnen dus na verloop van tijd hun werk niet goed meer doen en je snapt dat er daardoor een soort kettingreactie ontstaat en jouw mooi lijfje ziek wordt van binnen. Zelfs bij mensen die weinig vlees eten moeten de nieren drie maal zo hard werken als bij vegetariŽrs.

Hetzelfde geldt voor het hart en de vaten. De overdaad aan vet in het vlees kan het lichaam niet aan tijdens het verteren en je krijgt dan dus een Ďvetí hart en zoín goor en vooral gevaarlijk laagje aan de binnenkant van je vaten waardoor je dichtslibt met alle gevolgen van dien.

Het is ook aangetoond dat kanker en het eten van vlees nagenoeg hand in hand gaan. Bij vrouwen met borstkanker is aangetoond dat als ze stopten met het eten van vlees en meer vezels en groenten tot zich namen na drie (!) maanden de borststructuur al veranderd was en de kankercellen geen aanhechtingsplaats meer hadden. 

Vlees vormt nl. tijdens de vertering metabolische steroÔden die kankerverwekkende eigenschappen bezitten.TERUG NAAR HOOFDPAGINA

HET LANDEN ABC
WAT STAAT ONS TE WACHTEN ?
Het landen abcAls u ook geÔnteresseerd bent in zaken als vlees , kanker , dood , ziekte , dierenleed , bont ,
willem alexander , mondriaan , st. bernhards honden , school , dik , atoombom foto's ,
Utah , Arizona en vele interessante links , ga dan ook eens naar:
  www.kutwereld.nl  

Het verband tussen vlees eten en onze gezondheid,
het milieu, het broeikaseffect, honger in de 3e wereld,
voedselverspilling, grondwatervervuiling en
dierenleed:

Als u meer informatie wenst over vlees:  .

Alles over varkens koeien kippen konijnen kalkoenen eenden/ganzen en vissen.

VIDEO PAGE !

BPRC - WEG ERMEE !!!

marion van h, frŲbel deskundige

Foto's van Harreveld

overbevolking !

UW BESTE KEUZE VOOR STUCADOOR IN HAARLEM, HEEMSTEDE, HOOFDDORP en de BOLLENSTREEKUW BESTE KEUZE VOOR DAKBEDEKKING EN DAKREPARATIE IN SASSENHEIM, LISSE, HILLEGOM, LEIDEN, HAARLEM EN DE BOLLENSTREEKDE KOMENDE RAMP VAN DE OVERBEVOLKING - DE EXPLOSIEVE GROEI VAN DE WERELDBEVOLKING EN DE RAMPZALIGE GEVOLGEN DAARVAN

HUIS (WONING / KANTOOR) TE KOOP HAARLEM WILHELMINASTRAAT RIJKSMONUMENTeXTReMe Tracker